Ismét pályára lép Magyarországon a F1-es versenyzők focicsapata, a Nationali Piloti!

Az F1csatorna elsőként adja hírül, hogy a július 31-én sorra kerülő Magyar Nagydíj alkalmával ismét pályára lép Magyarországon az F1-es versenyzők focicsapata, a Nationali Piloti. A világ leggyorsabb pilótái a magyar All Star gárdával szállnak szembe 2011. július 27-én 20 órakor a budapesti Szusza Ferenc Stadionban.

Vas Népe

A világbajnoki címvédővel, Sebastian Vettellel felvértezett csapatban pályára lép még a Ferrari két pilótája, Fernando Alonso és Felipe Massa is. Az F1-es fociválogatottban helyet kap két magyar autóversenyző, Michelisz Norbert és Kiss Norbert is.

 A magyar csapatban helyet kapnak politikusok, színészek, újságírók és sportolók; többek között Rudolf Péter, Sebestyén Balázs, Erdei Zsolt, Kovács Kokó István, Lipcsei Péter, vagy éppen Vincze Ottó.

Míg az All Star csapatának szövetségi kapitánya Dunai Antal lesz, addig az F1-es pilótákat Mészöly Géza készíti fel. A mérkőzést Kassai Viktor vezeti.

A résztvevők 20 darab, a hírességek által dedikált focilabdával lepik meg a közönséget.

A gálamérkőzést követő napon boxlátogatással kezdetét veszi a 26. Magyar Nagydíj, melynek eseményeiről naponta számol be az F1csatorna.hu.

Bővebb információk az F1csatorna.hu-n, ide kattintva!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!