Ki a f** az a... - Amerikai politikusnak szólt be Deutsch Tamás a Twitteren

A Fidesz európai parlamenti képviselője az egyik közösségi oldalon eléggé szabadszájúan osztja meg véleményét a világgal.

Vas Népe

Thomas Melia amerikai helyettes külügyi államtitkár kedden aggodalmát fejezte ki a magyar alkotmányozással, a média helyzetével és az egyházügyi törvénnyel kapcsolatban. Szavaira Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője akkor úgy reagált: senkinek sincs joga megkérdőjelezni a magyar emberek akaratát, amellyel az ország megújítására és átszervezésére adtak felhatalmazást. Kovács Zoltán, kormányzati kommunikációs államtitkár azt közölte, Melia következtetései a kabinet álláspontja szerint felületes információk és rosszindulatú torzítások eredményeként születtek.

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője azonban a " target="_blank">Twitteren közölte véleményét az amerikai politikusról: "Ki a f** az a Thomas Melia? Minek kell naponta adnunk a szarnak egy pofont?" Nem ez az első alkalom, hogy trágár szavakkal mondja el véleményét a Fidesz európai parlamenti képviselője. Magyar politikusoknak is szívesen beszól, írta meg még márciusban az index.hu.

Az internetezők között megoszlanak a vélemények. Van, aki szerint felháborító ez a stílus, mások szerint azonban figyelemfelkeltő és őszinte, amire felfigyelnek az emberek. De olyanok is akadnak, akik Deutsch Tamás helyesírását kritizálják, olvashatjuk az RTL klub honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!