Hárman haltak meg az utakon szombaton

Három közlekedési balesetben három ember vesztette életét, 23 baleset súlyos, 27 pedig könnyű sérüléssel járt szombaton, a rendőrség összesen 125 közúti közlekedési balesetnél intézkedett - közölte az ORFK vasárnap.

MTI

A röszkei határátkelőnél a személyforgalomban befelé akár két és fél órás torlódás is kialakulhat délután hat óráig, továbbá Záhonynál a személyforgalomban be- és kilépő irányban egyaránt lehet számítani akár háromórás várakozásra is. Beregsuránynál befelé és kifelé is egyórás torlódás lehet. A személyforgalomban közlekedőknek a záhonyi torlódás elkerülésére alternatív útvonalnak a reggel 7-től este 7 óráig nyitva tartó Barabás közúti határátkelőhelyet és a reggel 8-tól délután 4 óráig nyitva tartó Lónya közúti határátkelőhelyet ajánlja a rendőrség.
   
Az M0 autópálya régi szakaszán várhatóan december 31-ig épül a harmadik forgalmi sáv, emiatt terelés, sebességkorlátozás van, ami az M0-M7 csomópontot is érinti.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!