Kemenesaljai Baráti Kör: két jól tanuló diák nyerhet ösztöndíjat

Havi 10 ezer forintos ösztöndíjjal támogatná két, Kemenesaljához kötődő diák felsőfokú tanulmányait a Kemenesaljai Baráti Kör. Augusztus 20-ig lehet pályázni a támogatásra.

Nagy Ildikó

A Kemenesaljai Baráti Kör rendszeresen támogatja a közép- és felsőfokú tanulmányaikat végző, kiemelkedő képességű celldömölki és Celldömölk környéki fiatalokat. Most az egyetemisták és főiskolások pályázatait várják.

Olyan, valamely felsőfokú oktatási intézménybe felvett, kiemelkedő képességű  fiatalokat támogatnának, akik családjuk szociális helyzete miatt tanulmányaikat nem tudnák megkezdeni, illetve folytatni.

A tanulmányi támogatást egy tanévre két személy nyerheti el, ők tanévenként  tíz hónapon át  havi 10-10 ezer forintot kapnak. A pályázatra azok a Kemenesaljához kötődő fiatalok jelentkezhetnek, akik felvételt nyertek valamelyik felsőfokú oktatási intézménybe, és a középiskola utolsó két tanévében jeles tanulmányi átlagot értek el.

Olyan fiatalok is pályázhatnak, akik már valamelyik egyetem vagy főiskola hallgatói, az ő esetükben az utolsó két félév jeles tanulmányi átlaga a kritérium.

A Kemenesaljai Baráti Kör Celldömölk, dr. Géfin tér 1. címen augusztus 20-ig várják a jelentkezéseket.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!