Judgment Day: nemzetközi versenyt nyert a szombathelyi szkanderos

Rangos nemzetközi viadalon, a budapesti Judgment Day-en megnyerte a +90 kilogrammosok között a szkanderversenyt a szombathelyi Temesvári Zsolt.

Takács Gábor

Temesvári Zsolt több mint 10 éve lebénult egy agyvérzés miatt. Honlapunkon korábban már írtunk a rokkantnyugdíjas sportolóról, aki számos versenyen győztesen állt fel a szkanderpad mellől.

Legutóbb sem talált legyőzőre, a budapesti  Judgment Day nemzetközi versenyen könnyedén nyomta le három ellenfelét. - Sajnos egy időben volt a rokkantak megmérettetése az egészségesek versenyével, így bármennyire is szerettem volna indulni a 40 év felettiek kategóriájában, ez most nem jött össze - mondja a sportoló. 

Temesvári Zsolt leginkább súlyzózással és erősítéssel készült az összecsapásokra, nagy segítségre volt ebben edzője és barátja Tóth Róbert. A hazánkban még amatőr alapokon működő sportág nincsen eleresztve támogatókkal, Zsolt annak is nagyon örül, hogy az elmúlt időszakban a West Iron Security a nyugodt felkészülést biztosította számára.

- Hétvége kivételével minden nap edzek. Itthon már mindent elértem a sportágban amit lehetett, remélem jövőre a lengyelországi Európa Bajnokságra el tudok utazni és a nemzetközi mezőny előtt is bizonyíthatok - tette hozzá Zsolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!