Lakhelyelhagyási tilalom Hunvald ellen

A Fővárosi Ítélőtábla lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el Hunvald György volt erzsébetvárosi polgármester ellen - írta a Népszava és a Magyar Nemzet szombaton.

MTI

A Magyar Nemzet emlékeztet, hogy az ingatlanpanamával vádolt Hunvald György előzetes letartóztatását a Fővárosi Bíróság október elején szüntette meg azzal az indokkal, hogy szökésétől, elrejtőzésétől nem kell tartani, és négy kiskorú gyermekről kell gondoskodnia. A Központi Nyomozó Főügyészég fellebbezett a szabadlábra helyezés ellen, így került a kérdés az ítélőtábla elé. 
   
A Népszavának Sebes Péter, Hunvald ügyvédje azt mondta, hogy a mostani döntés nyomán védence az ingatlanügyekben folytatódó perben továbbra is szabadlábon védekezhet, mindössze annyi a megkötés, hogy Budapestet nem hagyhatja el.
   
Hunvaldot májusban 2 év és 3 hónap előzetes után egyszer már szabadlábra - illetve a mostani végzéshez hasonlóan lakhelyelhagyási tilalom alá - helyezte a bíróság, ám akkor másodfokon a Fővárosi Ítélőtábla ismét visszahelyezte előzetesbe - emlékeztet a lap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!