Babamama Expo: harmincezer érdeklődő, kétszáz kiállító

Az elmúlt napokban hatodik alkalommal rendezték meg a Papp László Budapest Sportarénában a legnagyobb baba-mama témájú kiállítást.

Vas Népe

Az eseményen a közel 200 kiállító mellett érdekes helyszíni programokkal és egész napos színpadi műsorral is várták a látogatókat. A legfelkészültebb baba-mama eseményen minden megtalálható, kipróbálható, és megvásárolható volt, amire szükség lehet a gondtalan babázáshoz.

A bababútorok, babakocsik, gyerekülések, bababiztonsági eszközök, ruhák, játékok legszélesebb választéka, újdonságok és karácsonyi kedvezmények is várták az érdeklődőket. Három kiemelt téma idén a kismamák egészséges életmódja, a kismama divat és babaszoba berendezés volt. Közel 30.000 érdeklődő kilencezer négyzetméteren tekinthette meg a legújabb termékeket és szolgáltatásokat, melyek nélkülözhetetlenek a babatervezéshez és a babázáshoz.

Vas megyéből az egyik piacvezető babamárka forgalmazója, a MAM Hungária Kft. képviseltette magát. A cég a várandós kismamáknak ajándék cumikkal is kedveskedett. A standon természetesen nem csak az újdonságokat tekinthették meg az anyukák, hanem hasznos információkat kaphattak a termékekkel kapcsolatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!