Csak egyszer számláznak az ismétlődő smsekért

Kedden többen is tapasztalhatták, hogy „megbolondult” telefonjuk, vagy azé, akitől ugyanazt az sms-t többször is megkapták. Az index.hu információi szerint az érintett szolgáltatók a hibát már aznap estére elhárították, az sms-díját egyszer számlázzák.

Vas Népe

Az Index.hu megkeresésére a Magyar Telekom kommunikációs osztályán közölték, hogy kedden, a nappali órákban a társszolgáltató hálózatában fellépett egy hiba, ami miatt a Magyar Telekom előfizetői által a másik hálózatra küldött sms és mms üzenetek késve vagy többszörösen kerültek kézbesítésre.

A Magyar Telekom előfizetői a küldéskor hibát nem tapasztaltak, hibaüzenetet nem kaptak. A szolgáltatás délután 3 óra után már hibamentesen működött. A Magyar Telekom azt mondja, a hiba miatt többször kézbesített sms-eket csak egyszer számlázzák ki.

A Telenor sajtóosztályán elmondták: találkoztak a jelenséggel, ám az nem érintett sok ügyfelet. Ők is megerősítették, hogy az üzenetekért csak egyszer kell fizetni, írja az index.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!