Minőségi betegellátás - megfizethető áron (x)

Szombathely központjában, a Perint-patak partján, a Sorok utca 24-25. szám alatt kedden 16.00 h-tól várja betegeit a Martinus Medicus Egészségcentrum, mely Szent Márton nevét viseli. Az igényesen kialakított rendelő munkatársainak célja, hogy betegeik gyógyulását ambuláns ellátás keretében a legkorszerűbb diagnosztikus és terápiás eszközökkel segítsék.

Vas Népe

A bőrgyógyászati szakrendelést Dr. Bali Gábor vezeti, aki a Semmelweis Egyetemen végzett, majd a szegedi Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinikán dolgozott. 3 évet töltött az ausztriai Graz Egyetemi Bőrgyógyászati Klinikáján. Tagja a német, osztrák és magyar bőrgyógyász társaságoknak. Szombathelyre Németországból tért vissza, ahol két évig praktizált. Külföldön és itthon megszerzett tudásával és tapasztalatával gyógyítja a hozzá forduló betegeket.

A rendelő több, a mai kor színvonalának megfelelő nagy teljesítményű lézerkészülékkel rendelkezik. Valamennyi lézeres kezeléssel megoldható probléma egy helyen hozzáférhető a betegek számára. Így nyílik lehetőség szemölcsök, egyéb jóindulatú zavaró növedékek lézeres eltávolítására, de ugyanúgy lehetséges a lézeres tartós szőrtelenítés vagy a seprűvénák eltüntetése is. Legyen szó akár bőrfiatalításról, akár egy már nem kívánatos tetoválás eltüntetésérõl, a rendelőben semmilyen kívánság nem marad teljesületlenül.

A bőrdaganatok diagnosztikáját, az anyajegyszűrést magas felbontású digitális dermatoszkóppal végzik, amely a képrögzítés révén lehetővé teszi a betegek hosszú távú követését.

Külön érdekesség a foltos hajhullás helyi immunterápiája. Ez a ritka, de hatékony kezelési forma Budapest és Szeged után végre Szombathelyen is elérhetővé vált. Természetesen általános bőrgyógyászati kórképekkel, mint a pikkelysömör, ekcéma, akne valamint allergiás panaszokkal és nemi betegségekből adódó problémákkal is fordulhatnak a betegek doktor úrhoz.

Az egészségcentrumban Dr. Fülöp Adrienn radiológus szakorvos végez ultrahang-vizsgálatot. Fülöp doktornő a hasi és kismedencei szerveket, az ízületeket és lágyrészeket, az emlőket és a heréket, az erek állapotát egy Philips készülékkel vizsgálja.

A Martinus Medicus Egészségcentrumban bőrgyógyászati szakrendelés kedden, csütörtökön és pénteken 16.00-20.00 h között, szerdán és szombaton 08.00-12.00 h között folyik. A bejelentkezés ajánlott. Ultrahang-diagnosztika kedden és pénteken 16.00 – 20.00 h között van. Ultrahang vizsgálat csak telefonon történt előzetes bejelentkezés alapján lehetséges.

Az egészségcentrumnak igen rövid időn belül több, mint 20 egészségpénztárral lesz szerződése, így a magán egészségpénztári tagsággal rendelkező betegeknek a gyógykezelésért készpénzzel vagy bankkártyával nem kell fizetni, a költséget az egészségpénztár állja. A vizitdíj a rendelőben 8000 Ft (kontrollvizsgálat esetén 4000 Ft). A beavatkozások, vizsgálatok díjáról a betegek a honlapon tájékozódhatnak vagy telefonon kaphatnak tájékoztatást.

Bejelentkezés, előjegyzés a 94/320-320-as szombathelyi vezetékes telefonszámon illetve a +36-30-8-320320-as mobil számon lehetséges. (A telefonszámok hétfő reggel 08.00 h-tól hívhatóak.)

A rendelő megnyitása alkalmával ünnepséget nem tartanak. Az erre szánt összeget a városban és a régióban élő kisgyermekek úszásoktatásának támogatására fordítják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!