Aczél-ügy: Czeglédy szerint Sütő nyilatkozata aljas hazugság

Dr. Czeglédy Csaba szerint aljas hazugság azon nyilatkozat, mely szerint Aczél Zoltán bírta bundázásra Sütő Lászlót.

Vas Népe

Meglepő, de egyáltalán nem mulatságos interjú látott napvilágot a csütörtöki Nemzeti Sportban. A fogadási csalással vádolt Sütő László ugyanis a cikkben sok mindent elmond az üggyel kapcsolatban, egy dolgot azonban még sehol sem olvashattunk. Sütő szerint ugyanis Horváth Gáborral egyetemben nem ők keresték meg az ominózus Honvéd-Siófok (2:2) Magyar Kupa, és a ZTE-Siófok (5:3) előtt Aczél Zoltánt, hanem éppen fordítva történt. Aczél kereste meg őket.

Részlet az interjúból:

"- Azt elárulja, hogy ebben az úgynevezett Aczél-ügyben, amelyben ön is nyakig benn van, ki milyen szerepet töltött be?

- Erről most csak azért beszélhetek, mert ez a nyomozók előtt már az első pillanattól kedzve nyilvánvaló volt. Szóval az igazság az, hogy nem én vagy valamelyik játékostársam kerestük meg Aczél Zoltánt, hanem éppen fordítva."

A teljes CIKK ITT OLVASHATÓ.

- Ügyfelemet, Aczél Zoltánt tudom idézni, aki a szembesítésen erre a következőket felelte Sütőnek: "Ez aljas hazugság!" - jelezte dr. Czeglédy Csaba, Aczél ügyvédje a haladas.hu oldalnak.

Czeglédy Csaba teljes nyilatkozatát ITT ELOLVASHATJA.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!