Gyanús támadás Sárváron

Arra lett figyelmes pénteken éjfél előtt egy sárvári lakos, hogy valaki üti a háza falát, valamint a szomszédjában is hangoskodást hallott, ezért felhívta a rendőrséget.

Vas Népe

A rendőrök a helyszínen azt tapasztalták, hogy egy ismeretlen tettes betörte a Sótonyi úton lévő ház ablakait valamint a szomszéd ház falát is megrongálta. A helyszíntől két háznyira az udvaron egy gércei hölgy kért tőlük segítséget, mert megsérült a lába. A rendőröknek elmondta, hogy ő is a házban tartózkodott, amikor az eset történt, és annyira megijedt, hogy kiugrott az ablakon és megpróbált elmenekülni - állítása szerint ekkor sérült meg. A nőt a Szombathelyi Markusovszki Kórházba szállították.

A megtámadott házban megkérdezett személyek azt állították, hogy a gércei nő nem tartózkodott a lakásban, onnan már péntek délután eltávozott.
Az ügyben ismeretlen személy ellen büntetőeljárást kezdeményeztek - tudtuk meg a Sárvár Rendőrkapitányság közleményéből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!