Haladás: belföldre és külföldre is hívják Kovács Istvánt

Élénk bel,-és külföldi érdeklődés mutatkozik a Haladás 19 éves tehetsége, Kovács István iránt, aki ugyan Belgiumba és Hollandiába is szívesen igazolna, jelenleg azonban csak zöld-fehér csapat érdekli. A középpályást a napokban 2011. második legjobb fiatal labdarúgójának választották.

Vas Népe

Túlzás nélkül állíthatjuk, a Haladás Sopron Bank 19 esztendős középpályása, Kovács István az egyik legnagyobb ígérete a magyar futballnak, a mögöttünk hagyott őszi szezonban még úgy is kiemelkedő teljesítményt nyújtott a középpályás, hogy a szezon végén sérülése miatt nem léphetett pályára. Épp ezért nem csoda, hogy több honi és külföldi klub figyelmét is felkeltette az utánpótlás-válogatott focista, akit 2011-ben a sportújságírók szavazatai alapján a debreceni Bódi Ádám mögött a második legjobb fiatal futballistának választottak.

Tóth Miklós ügyvezető a haladas.hu oldalnak elmondta: több országból is figyelik Kovács Istvánt, de egyelőre komoly, megfontolásra is érdemes ajánlat nem érkezett a játékosért. A klub egfyébként sem kótyavetyélnél el játékosát.

Kovács István szintén a Haladás Sopron Bank hivatalos honlapjának nyilatkozott, a középpályás egyelőre kizárólag a zöld-fehérekre koncentrál, de ha a sors úgy hozza, később Belgiumban vagy Hollandiában is kipróbálná magát. A lágyéksérüléséből felépülő  utánpótlás-válogatott futballista álma azonban Spanyolország.

A teljes anyag ITT OLVASHATÓ.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!