Kifakadt a poltikus: A f...szom már megint, de az eszem megáll

Deutsch Tamás twitteres stílusában blogol dr. Czeglédy Csaba volt szocialista alpolgármester, az MSZP szombathelyi frakcióvezetője.

Vas Népe

A fogadási csalás ügyében előállított Aczél Zoltán védőügyvédi feladatait is ellátó Czeglédy blogja első posztjában az egyik szombathelyi multinál történt elbocsátásokról értekezik, sajátos stílusban.

"Mondhatnám, hogy a rohadt életbe, mondhatnám, hogy a faszom már megint, de az eszem megáll

csütörtökön a közgyűlésen megkérdezem a városvezetést, hogy tudják-e, hogy ez egyik nagy szombathelyi cégben (ott nem mondtam cégnevet, de most megteszem: az Epcos) szombathelyieknek mondanak fel

mondtak mindent: ez nem is így van, csak létszámstop van, hogy “csak” azoknak szűnik meg a munkája, akiknek határozott idejű szerződése van

a lófaszt!", írja Czeglédy, akinek több kommentelő is felrója a bárdolatlan stílust.

A politikust nem különesebben érintik meg a kritikák, a Béla vagyok nevű fórumozót egyenesen balfasznak minősíti, egy másik hozzászólónak viszont azt írja, posztja egy őszinte kifakadás volt csupán.

Az Epcosnál történt létszámkiigazítással portálunk is foglalkozott. A cikket itt olvashatja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!