Különleges segítség Zsédától

Zséda kerekesszék-installációjával érkezett a vasi megyeszékhelyre a Mozgássérült Emberek Rehabilitációs Központja által elindított Guruló kampány során.

Bajdó Bettina


Az idei év  legkreatívabb sztárösszefogásának legfontosabb célja az, hogy felhívja az emberek figyelmét a Guruló műhelyhálózatra, amelyek tagjai  így a szombathelyi is   a mozgássérült emberek mindennapjait segítik. Az énekesnő által egyedivé alakított óriás kerekesszék az egyik bevásárlóközpontban tekinthető meg január elejéig. A szombathelyi eseménnyel egy időben, Magyarország további hat régióközpontjában   Budapesten, Kaposvárott, Miskolcon, Nyíregyházán, Szegeden, és Székesfehérváron   is kiállítottak  egy-egy kerekesszéket, amelyeket ugyancsak hazai hírességek készítettek el. Az installációk egy kiemelt uniós projekt részeként készültek el. Az uniós támogatásból létrehozott műhelyek egyébként a mozgássérült emberek hétköznapi életét, valamint társadalmi és munkaerő-piaci integrációját egyaránt segítik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!