Műfenyővel leptük meg az onkológia osztályt

Jótékonysági akciót indított lapunk, olvasóink segítségére is számítunk: adományokat várunk a daganattal küzdő gyermekek kezeléséhez.

Bajdó Bettina

A Pannon Lapok Társasága (PLT) és a Vas Népe jótékonysági akciót indított: próbálunk segíteni a daganattal küzdő beteg gyermekek kezelésében. Ehhez  az önök segítségét kérjük. A Markusovszky kórház onko-haematológiai részlegén nagy szükség van az adományokra, hogy még jobb körülmények között tudják ellátni a daganattal küzdő gyermeket.

A kis betegek is készülnek már a karácsonyra. Kedden az osztályon jártunk, s megleptük őket egy műfenyővel. Az osztály dolgozóinak a kérése az volt, hogy idén, ha lehet akkor műfenyőt szeretnének, mivel a száraz, meleg levegő miatt a fenyőfák hamar ledobják leveleiket. A gyerekek rögtön az ajándék köré gyűltek, s nagy örömmel nekiláttak a kicsomagolásnak. Hamarosan díszek is kerülnek a fára. 

Ha önök is szeretnének segíteni, most megtehetik, a PLT számlaszámára várjuk adományaikat. Számlánkat a Raiffeisen Banknál vezetjük, a fiókokban is befizethetik az adományaikat.

A közlemény rovatba kérjük, írják be, hogy adomány. Vidéki ügyfélszolgálati irodáinkba Szentgotthárd, Körmend, Kőszeg, Sárvár, Celldömölk is bevihetik adományaikat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!