Ez a fiú a festékszáradás-néző vb magyar reménysége

Kezd kialakulni a festékszáradás-néző világbajnokság mezőnye: érkeznek a viadalt meghirdető brit LocalTraders.com című honlap felhívására nevezések szerte a világból, az Egyesült Államoktól Indiáig, az esélyesek között magyar reménység is van.

MTI

Kevés unalmasabb dolog lehet a világon, mint festék száradását figyelni, éppen ezért a sportág a kitartás és összpontosítás nagy próbája - hangoztatják a világbajnokság szervezői, akik maguk is meglepődtek, hogy mily széles körben talált nyitott fülekre és szemekre felhívásuk. A brit Metro újság a pályázók közül kiemelte Magyarország  festékszáradás-néző reménységét, Baksa Bencét, aki nevezési dokumentációjában tudatta, hogy öt órán át bámult egyhuzamban száradó festéket. 

   
A jelentkezéseket január 27-ig kell eljuttatni a honlapnak. A selejtezőn mindenki élvezheti a hazai pálya előnyeit, ugyanis elég, ha otthon nézeget festékszáradást, a lényeg, hogy fényképezze le magát és a fotót küldje el a brit szervezőknek. Az indulóknak azt is tudatniuk kell, hogy mennyi a "szintidejük" - hány órán át tudnak nézni festékszáradást anélkül, hogy máshová pillantanának. Ezen kívül fel kell fedniük, hogy melyik a kedvenc színük és, hogy miért épp az.
   
A világbajnokság döntője Angliában lesz, a világ hat legkiválóbb száradásmustrálója mérkőzik meg egymással.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!