Kovács Istvánról kedden dönthetnek - Kulcsár és Nagy Dániel közel a Haladáshoz

Kovács István elvileg már kedd délután a Videoton játékosa lehet, a középpályásért a pénzen kívül Nagy Dániel érkezne - egy évre kölcsönbe - a Haladáshoz. Rajta kívül a kaposvári Kulcsár Kornél is hamarosan Hali-mezbe öltözhet. Jelen állás szerint a csapat nem utazik külföldi edzőtáborba, Telkiben készül a tavaszi szezonra.

Vas Népe

Kedden felgyorsulhatnak az események Kovács István-ügyében. Amenyiben az önkormányzat pénzügyi,-és gazdasági bizottsága rábólint a középpályás eladására, Kokó a tavalyi bajnok Videotoné lesz. Úgy fest, a csapat Magyarországon készül majd a tavaszi szezonra.

- Kedd délután fél háromra megyek a pénzügyi, - és gazdasági bizottság ülésére, amennyiben a testület is áldását adja Kovács István eladására, úgy hamarosan a papírokat is aláírhatjuk a Videotonnal - felelte Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetője a haladas.hu érdeklődésére. - Az továbbra sem publikus, hogy mekkora összeget kapunk a játékosért, és az sem, hogy a későbbi továbbértékesítés során hány százalékban maradunk "bent" Kokóban.

Amennyiben kíváncsi, hogy áll Kulcsár Kornél és Nagy Dániel ügye és hogy hová készül edzőtáborba a Haladás, kattintson IDE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!