Szex Chat: a városházán működtetett pornóvonalat a tisztségviselőnő (+18)

Élőben, videochat segítségével árulta testét egy romániai polgármesteri hivatal alkalmazottja. A tisztségviselőnő Kim néven futtatta magát.

Vas Népe

A szőkeség miközben hivatali teendőit intézte egy '80-as évekbeli irodában, számítógépén csevegett klienseivel. Vakmerőségét bizonyítja, hogy az sem tántorította vissza, kollégái bármely pillanatban rajta kaphatták volna, miközben ő mutogatja melleit, punciját, vagy éppen simogatja magát - írja a manna.ro.

Hogy klienseinek bebizonyítsa, valóban munkaidő alatt nyújt erotikus szolgáltatásokat a városházán, a kamera segítségével bemutatta az irodát, néha kollégái hangját is hallani lehet. Kliensei a vakmerősége miatt voltak kíváncsiak bájaira.

Kim tavaly szeptemberben regisztrált egy amerikai, felnőtteknek szóló oldalra, és úgy is árulta magát, mint aki az Egyesült Államokból nyújt szolgáltatást. Beszédének hangsúlyából ítélve valahol Moldva környékén szórakoztathatta klienseit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!