Beszakadt a Balaton jege két Hummer terepjáró alatt

Többtonnás terepjárókkal a Balaton jegére menni nem életbiztosítás. Erről tudnának mesélni azok a középkorú férfiak, akik luxusautóikkal hétfőn este szakadtak a Balatonba az akarattyai strandon.

Vas Népe

Szabálysértési eljárást indított az almádi kapitányság két középkorú férfi ellen, akik hétfőn rámentek Hummer2-es típusú terepjárójukkal a jégre Balatonakarattyánál a Gumirádli strandon, de a járművek alatt beszakadt a jég - tájékoztatta a napol-online-t a Balatonalmádi Rendőrkapitányság sajtószolgálata.

A sofőrök partra evickéltek, az almádi rendőrkapitányság közelben járőröző munkatársai a helyszínen segítséget nyújtottak a jeges vízből kimászó vezetőknek, meleg teával és ruhával látták el, és meleg helyre szállították őket. Személyi sérülés nem történt. A több tonnás gépkocsikat kedden délelőtt húzták ki a vízből. A két sofőr ellen jégen tartózkodás szabályainak megszegése miatt szabálysértési eljárás indul, ennek összege legfeljebb 20 ezer forint.

További fotók és információ a naplo-online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!