Nagy Dániel otthonra lelne Szombathelyen

A Videotontól kölcsönkapott Nagy Dániel úgy látja, jó úton halad a beilleszkedéssel és olyan játékot nyújt majd a tavasszal zöld-fehérben, amelynek híre egészen Székesfehérvárra is eljut. A Hali középpályása azonban addig is gyökeret verne Szombathelyen.

Vas Népe

A Videoton edzőtábora, a télen is kellemes klímájú dél-spanyolországi Marbella helyett az Illés akadémia műfüves pályáján készül a tavaszi szezonra Nagy Dániel. A középpályásnak az elkövetkező hónapokban Szombathelyen kell(ene) bizonyítania, kár volt őt mellőznie Paulo Sousának - írja a www.haladas.hu.  Érdekes helyzet, mert ha Nagy tavasszal parádézik a pályán, vélhetően a nyáron visszarendeli a Videoton, így az év végéig szóló kölcsönadásból csak pár hónapot töltene a Rohonci úton. Ám a játékos egyelőre csak a Haladásra koncentrál.

- Túlzás lenne azt állítani, hogy teljesen beilleszkedtem a szombathelyi közegbe, ez nyilván nem megy egyik-napról a másikra, kicsit hosszabb időt vesz igénybe - mondta Nagy Dániel. - Ugyanakkor jól haladok, hiszen a régebbi Haladás-játékos mindenben segítenek, hoznak-visznek a városban, megmutatják mit hol találok, és hívtak már az Admirál-Haladás futsalmeccsére is. Tehát az egyértelmű, hogy nyitottak a srácok, inenntől kezdve csak rajtam múlik, hogy teljesen elfogadjanak.

A teljes cikk ITT OLVASHATÓ.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!