Téves kártyahasználat: sikkasztás miatt nyomoz a rendőrség

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sikkasztás bűntett megalapozott gyanúja miatt nyomozást indított a Haladás VSE ügyvezető elnök ügyében. Korábban beszámoltunk arról, hogy Pintér Zoltán az egyik szombathelyi kaszinóban 600 ezer forintot emelt le az egyesület hitelkártyájáról.

Vas Népe

Meglepő módon a kínos ügyben a szombathelyi városvezetés nem nyilatkozott, csupán egy közleményt jutattak el szerkesztőségünkbe, amely szerint dr. Puskás Tivadar polgármester (is) névtelen levélben kapott egy számlakivonatot, amely szerint egy kaszinóban a HVSE hitelkártyájával fizettek.

"Az információt továbbította a HVSE elnökének, s kérte, amennyiben indokolt, vizsgálják ki az ügyet. A város vezetése a továbbiakban nem kíván foglalkozni a történtekkel, azt az egyesület belügyének tekinti."

Pintér Zoltán múlt kedden arról adott tájékoztatást, hogy a sportolókért érzett vezetői felelőssége miatt az említett ügyet személyesen jelenti be a rendőrségen, az esetleges eljárás idejére pedig felfüggeszti ügyvezető elnöki tisztségeiből fakadó feladatainak ellátását.

Az ügy a napokban újabb fordulatot vett, mivel a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sikkasztás bűntett megalapozott gyanúja miatt nyomozást indított Pintér Zoltán, Haladás VSE ügyvezető elnök ügyében.

A Jobbik egyébként a kaszinópénzekkel való elszámolást és tisztújítást követel a Haladásnál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!