Baleset érte a Megasztár énekest, de így is továbbjutott

Majdnem megfordult a világ a kemenesmagasi Horváth Istvánnal, amikor a legutóbbi adás végén ketten álltak Szűcs Ádámmal a színpadon, és valamelyiküknek mennie kellett. Végül a Vas megyei fiú maradhatott.

Merklin Tímea

Horváth István nagyon várta azt az estét, úgy érezte, az övé lesz, tetszett neki a kapott dal, a Linkin Parktól a Numb, de mégse sikerült úgy elénekelni, hogy biztosra menjen vele.

- Nagyon rosszul éreztem magam - meséli -, nem volt jó ott állni abban a helyzetben, hogy most esetleg kiesek. Végül Szűcs Ádám esett ki, akkor megnyugodtam, de szomorú voltam szombat hajnalig a teljesítményem miatt. A megmérettetés előtt történt velem egy kis baleset is: nekiszaladtam egy ajtónak és bevertem az orromat, nagyon fájt a műsor alatt is. Nagyon paráztam egész este. A próbákon hol hallottam magam, hol nem, féltem, hogy nem sikerül a dal.
 
Istit édesanyja, barátnője, barátja vígasztalta másnap. A barátja és szomszédja Király Tibor eljött Kemenesmagasiból, hogy megnézze őt élő adásban.

- Mindig van, aki akar jönni, szerencsére. Voltak már az unokatestvéreim, a barátnőm apukája Jánosházáról, jönni fog a nevelőanyukája is. A barátnőm Celldömölkön jár gimibe, hétvégén tud eljönni hozzám. Az édesapja támogatja, elhozza kocsival, ha teheti, ha nem ütközik a munkájával.

A család, a barátok megerősítése sokat jelent számára, Isti lelkivilága helyreállt, készül a szombat estére. Egy olyan érzelmes-rockos dalt kapott, amit régóta ismer, szokta énekelni, magához illőnek érzi. Reméli, hogy ez most jobban sikerül a színpadon. Mesélte korábban, hogy remeg a fellépések alatt is, ez még a képernyőn is látszik. Mit tudnak mondani neki a mesterek, például Mester Tamás, a nagy lelki felkészítő?

- Arról beszélt nekem, hogy civilből át kell alakulnom a színpadon, és ami állat van a hangomban, azt ki kell engedni. El kell engedni magunkat, a közönség értünk van ott. Bochkor Gábor azt mondta, próbáljak meg valami biztos dolgot fogni, például mikrofonállványt, gitárt, talán az segít...

Szombaton este ismét Megasztár - drukkolhatunk a kemenesmagasi fiúnak a bennmaradásért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!