Felesleges közlekedési táblák a Körmendi úton

Két évvel ezelőtt olvasóinkkal közös akcióban próbáltuk levetetni a felesleges közlekedési táblákat. Akciónk sikeres volt, de néha oda kell figyelni ma is.

Merklin Tímea

Olvasónk küldte be az alábbi fotót és számolt be arról, hogy Szombathelyen, a Körmendi úton a Savaria Pláza és az körforgalom közötti szakaszon, az út mindkét oldalán hónapok óta ottfelejtett közlekedési táblák bizonytalanítják el az arra autózókat.

Útszűkület, útépítés már régen nincs, a táblák mégis ott vannak. A gyakran arra közlekedők természetesen nem tartják be a táblák előírásait, az idegenek óvatosabbak, de csak azután jönnek rá, hogy felesleges volt az óvatosság, miután elhagyják ezeket a közlekedési táblákat. 

Elvileg a sebességkorlátozás és a sebességtúllépés miatt a rendőrség büntethetne is ezen a szakaszon, ha mérne, s a jelenlegi tarifák szerint komoly büntetést kellene kifizetnie annak, aki akkor éppen arra autózik.

Akciónk ugyan már véget ért, de várjuk továbbra is olvasóink hasonló tartalmú információit, fotóval, vagy anélkül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!