Közlekedésbiztonsági versenyt tartottak vasi középiskolásoknak

A Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa megyei döntőjét csütörtökön rendezte meg a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága.

Merklin Tímea

Az eseményen a megye középfokú oktatási intézményeinek tanulói vetélkedtek egymással elméleti és gyakorlati szinten, három kategóriában (kerékpár, segédmotor-kerékpár, személygépjármű). 

A Vas  Megyei Rendőr-főkapitányság Söptei úti objektum nagytermében Lakatos Tibor alezredes, rendészeti igazgató nyitotta meg a versenyt.  A tesztlapok kitöltése után mérkőztek meg a diákok gyakorlatban.

A megyei döntőn összesen 58 diák vett részt. Segédmotor-kerékpár kategóriában 1. lett Kiss Benedek (Tinódi, Sárvár), 2. Kutits László (Savaria), 3. Németh Balázs (Mezőgazdasági).

Kerékpár kategóriában 1. helyezést ért el Nagy Szabolcs (Berzsenyi, Celldömölk), 2. Szabó Dávid (Tinódi, Sárvár), 3. Bajnok Borbála (Bolyai). Személygépjármű kategóriában 1. lett Tóth Henrik (KDG), 2.  Németh Dávid (Bolyai), 3. Németh Sándor (Tinódi).

A jutalom oklevél, ajándékkártya és ajándékutalvány volt.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!