Labdarúgó NB III.: Pápán győzött a Szombathelyi Haladás II.

A labdarúgó NB III. hétvégi fordulójában a Haladás II. több mint egy félidőt tíz emberrel játszva is nyert a Pápa II. otthonában. Szintén győzött a Körmend, kikapott a Répcelak és a Sárvár.

Tóth Gábor

Lombard Pápa Termál FC II.-Szombathelyi Haladás II. 0-1 (0-0). - Pápa, 100 néző, vezette: Ábrahám.
Haladás:  Gőcze  NAGY, JAGODICS, DEVECSERI Farkas  Kalász, Szakály, Hanzl (CZAFIT), Skriba (Tóth L.)  Gyurján (Nyírő), Sipos. Edző: Tóth László.
Az orkán erejű szélben, havasesőben az első perctől győzelemre játszott a Haladás. Ez helyzetekben nem, inkább csak mezőnyfölényben mutatkozott meg. Szakály kiállítása hátrányos helyzetbe hozta a vasiakat, ráadásul a 43. percben Skriba 11-ese kimaradt. De a második félidőben még nagyobb fölénybe került a vendéggárda, s a 70. percben beálló Czafit góljával eldöntötte a találkozót.  Gólszerző: Czafit (75.). Kiállítva: Szakály (36.).
Tóth László: -  Az 1-0 egy szoros és küzdelmes mérkőzést sejtet - a kihagyott 11-es és a kiállítás miatt az is volt.


Körmendi FC-Morello.hu Várpalotai BSK 4-0 (1-0). - Körmend, 100 néző, vezette
:  Lapath.
Körmend: HAJGATÓ  NAGY, BALIKÓ, Csenterics, Takács Márton  Pál (Takács Máté), Takács Á. I. (Vass R.), Takács Á. II., JAKAB  NIKSZ (Esztergályos), Sipos. Edző: ifj. Molnár Károly.
Az első percben szerzett körmendi gól megadta a mérkőzés ritmusát. Ezután a hazaiak végig érvényesítették akaratukat, és ilyen arányban is megérdemelten nyertek. Gólszerző: Niksz (1., 80), Takács Á. II. (52., 67). Kiállítva: Kaufmann (Várpalota, 44.).
Ifj. Molnár Károly: - Örülök, hogy négy góllal és három ponttal tudtunk kellemes húsvéti ünnepeket szerezni szurkolóinknak, szimpatizánsainknak és saját magunknak.
 

Répcelaki SE-Csornai SE 1-2 (0-1). - Répcelak, 200 néző, vezette: Schnellbach.
Répcelak: Tóth J.  Takács, BALASSA, KONCZ, PADOS  VARGA T., Balikó (Tóth A.), Vágvölgyi, Csordás, Tóth P.  Szántó (Németh G.). Edző: Varga József.
Végig  a hazaiak irányították a játékot. Nagy iramot diktálva helyzeteket dolgoztak ki, de meglepetésre a vendégek szereztek vezetést. Fordulás után változást csak a világítás bekapcsolása hozott. A répcelakiak kapufáig és tizenegyesig is eljutottak, a végén gyors gólváltás zárta le a szomszédvári rangadót. Gólszerző: Vágvölgyi (92.), illetve Gál (19.), Dorogi (88.).
Varga József: - Nem arról vagyok híres, hogy ok nélkül dicsérem a csapatomat, de le a kalappal a fiúk előtt. Igazságtalan játék a foci.


Sárvár FCAquital-Publó Csákvár TK 0-2 (0-1).  - Sárvár, 150 néző, vezette
: Szántai.
Sárvár: OSVALD MÁRKÓ  Horváth A., Varga, Horváth L., Szabó  FÜLÖP, NÉMETH Z., MÁTHÉ, CSÁKVÁRI, Vass  Likaj (Csernák). Edző: Németh József.
A tabellán elfoglalt helye ellenére a Sárvár méltó és egyenrangú ellenfele volt az éllovasnak. Különösen a második félidőben futballoztak szépen a hazaiak, de két szögletből mégis gólt tudott szerezni a Csákvárt, s ezzel meg is nyerte a mérkőzést. Gólszerző: Rigó (15.), Bencez (85.).
Németh József: - Javuló játékkal közel álltunk a pontszerzéshez a listavezető ellen, de sajnos két pontrúgásból két hiba becsúszott.

További eredmények: ZTE II.-Hévíz 4-2, MTE 1904-Mór 1-3, NTE 1866- Badacsonytomaj 3-0 játék nélkül (B.tomaj kizárva).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!