Pornófilmforgatás a Dunakeszi sportpályán

Büntetőfeljelentést tett Dunakeszi fideszes polgármestere a városi sportpályán történt pornófilmforgatás miatt; Dióssi Csaba csütörtökön fordult a hatósághoz.

MTI

"Sem Dunakeszi Város Önkormányzatának, sem a Kinizsi Sportegyesület elnökének nem volt tudomása arról, hogy a városi sportpályán az előző önkormányzati ciklusban felnőtt tartalmú filmet forgattak. Engedélyt ilyen jellegű tevékenységre nem adtak" - olvasható a közleményben.

Mint írták, a film létezésére az LMP helyi képviselője hívta fel a nyilvánosság figyelmét, ezt követően a képviselő-testület ez év márciusi ülésén arról döntött, hogy a városi tulajdonban lévő sportingatlanokat a sportegyesületek csak saját sportcélra használhatják.

"Tekintettel arra, hogy az önkormányzat fontosnak tartja a kérdés tisztázását, a város polgármestere és az egyesület elnöke ismeretlen tettes ellen büntetőfeljelentést tesz a rendőrségen" - közölték. A feljelentést csütörtökön küldték meg a hatóságnak.
   
A hivatal internetes portálokon megjelent írásokra reagált, amelyek arról számoltak be, hogy még 2010-ben a város tulajdonában álló Dunakeszi Kinizsi Utánpótlás Sport Egyesület (DKUSE) futballpályája és öltőzője szolgált helyszínéül egy pornófilmnek. A Magyar Narancs Online szerdán azt írta: az ügyet az LMP önkormányzati képviselője, Lukácsi Bálint vetette fel és kérte egy vizsgálóbizottság létrehozását.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!