Király Gábor a Rohonci úton?

Július közepén ellenfélként térhet vissza a Rohonci útra Király Gábor - csapata, a német másodosztályú 1860 München ugyanis a tervek szerint barátságos meccset vív a Haladással - olvasható a haladas.hu oldalon.

Vas Népe

Mint azt Tóth Miklós ügyvezetőtől a www.haladas.hu megtudta,  többek között orosz csapatok - Metallurg Donyeck, FK Rosztov, Metallurg Zaporozsije  - ellen mérkőzhet meg a Haladás Sopron Bank - az egyeztetések még zajlanak. Rajtuk kívül július 26-án vagy 27-én az ausztriai Söchauban, az osztrák Sturm Graz-cal csaphat össze a gárda.

Előtte azonban igazán prominens ellenfél teheti tiszteletét a Rohonci úton: július 22-én Király Gábor együttese, a Bundesliga II-ben szereplő 1860 München érkezhet Szombathelyre. És akkor még nem beszéltünk a korábban már beharangozott Bundesliga elsőosztályú FSV Mainz gárdájáról - a németekkel - ha összejön a meccs - augusztus 1-jén játszunk.

Egy találkozó azonban már fix: a 90 éves fennállását idén ünneplő Zalalövő otthonában június 23-án 16.30-as kezdéssel hírverő meccset játszik a Haladás.

Friss Hali-hírek a www.haladas.hu oldalon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!