MSZP majális: a gyerekek Viktor ellen szurkoltak

A vasi MSZP majálisán a lazításé volt a főszerep, a felnőttek ettek-ittak, beszélgettek, a gyerekek pedig megnézhették, hogy a bábelőadáson Szent György miként győzi le Viktort, a sárkányt.

Kiss Tamás

A vasi szocialisták a szombathelyi kalandváros bejárata mellé hívták-várták a szimpatizánsaikat, s persze mindenki mást is, aki a május elsejét lazítással gondolta eltölteni.

Délelőtti ottjártunkkor meglehetősen sokan pihentek a nagy melegben a szocialisták majálisán, s mint egyikük érdeklődésünkre elmondta: örül, hogy az MSZP fontosnak tartja, hogy megemlékezzen a munka ünnepéről, illetve, hogy a szocialista majális nincs "átpolitizálva." (Azért persze azt is megosztotta velünk, hogy Orbán Viktornak miért kellene távoznia.)

A programon amúgy a párt helyi elöljárói is megjelentek, dr. Nemény András megyei elnök és a szintén országgyűlési képviselő dr. Ipkovich György például tisztes távolból, de nagyon figyelték, hogy a bábelőadásban Szent György miként győzi le a (szerintük Viktor nevezetű) sárkányt.
 
- Nagyon örülök, hogy ennyi gyerek eljött majálisozni, s hogy mindegyikük Viktor ellen szurkol - mondta mosolyogva dr. Ipkovich György.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!