Pályán az Admirál - Heti két edzés és egy edzőmérkőzés

Szombathely - Megkezdte a felkészülést a 2012/2013-as szezonra az Admirál-Haladás VSE NB I-es futsalcsapata új edzővel, új játékosokkal.

Tóth Gábor


Nagy játékosmozgás eddig nem volt az Admirálnál. A tavalyi keretből Póta Balázs, Krancz József és Kádas Miklós távozott. Vannak már kiszemeltek erősítésre is, aláírt szerződése azonban még nincs senkinek. Az új edző, Horváth Levente által irányított Admirál a héten elkezdte a felkészülést  a 2012/2013-as szezonra.
- Heti két edzés és  egy edzőmeccs szerepel a programunkban - fogalmazott Horváth Levente.  Szerencsére teremgondjaink már nincsenek, így az Arena Savariában tréningezhetünk. Velünk kezdte a felkészülést az NB II-es SZoESE két játékosa, Joó Bálint és Balikó Tamás. Eddig mindkét fiatal jó benyomást tett rám, ha így folytatják a munkát, elképzelhető, hogy szerződést ajánlunk nekik. Szintén nálunk tréningezik Horváth Bence, aki tavaly a Csömör meghatározó játékosa volt. Fiatal, ambiciózus srác, aki mindent tud a futsalról, komoly erősítést jelentene, ha számolhatnék vele a jövőben. Bence abban az esetben igazol hozzánk, ha sikerül nagypályás csapatot találnia Ausztriában. Úgy érzem, jó esély van arra, hogy nálunk folytassa a pályafutását. Nagyon várjuk már, hogy régi-új kapusunk, Sipos Gábor is csatlakozzon hozzánk. Gabi rutinos, minőségi játékos, nagy szükségünk lenne rá - a reményeim szerint a héten az ő szerződésére aláírás kerül. A tavalyi keret gerince együtt maradt, csak egy meghatározó játékos, Kádas Miki távozott, tehát ha a felsoroltak csatlakoznak hozzánk, úgy erős, bő keretből gazdálkodhatnék. A srácok nagy hévvel vetették bele magukat a munkába, mindenki motivált. Van egy sérültünk, Halmos Máté a nyáron egy kisebb térdműtéten esett át, ő egyelőre csak rehabilitációs munkát végez, de a jövő héttől már teljes terhelést kaphat. Az első edzőmeccseinken  így a hétfőn is  a gyakorláson lesz a hangsúly, próbálgatjuk az új fiúkat, próbáljuk őket beilleszteni a játékunkba - zárta szavait Horváth Levente.
Az edzőmérkőzések programja, július 16.: Haladás-Bécsújhely (Wiener Neustadt). 23.: Haladás-Veszprém. Augusztus 2.: Veszprém-Haladás. 6.: Győri ETO-Haladás. 13.: Haladás-Keszthely. 23.: Haladás -SZoESE. A hazai edzőmeccseknek a HVSE Rohonci úti munkacsarnoka ad otthont hétfőnként, 18.30-as kezdéssel. A bajnokság a tervek szerint augusztus 27-én rajtol.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!