Utcák, kertek a Parkerdőben

Szombathely - A Parkerdei Kertbarát Egyesület az idei évben is meghirdette és folytatja a Legszebb kert, legrendezettebb utca címért folyó versenyt.

Munkatársainktól

A bizottság bejárja az egész területet, és megtekinti a kerteket. Július 21-én fejezik be munkájukat és teszik le javaslataikat az egyesület vezetősége elé. Az értékelés során a következő szempontokat veszik figyelembe: a terület legyen sokszínű és folyamatosan rendben tartott, a külső karbantartási munkák el legyenek végezve, megfelelő legyen az építmények állapota, ne hiányozzon a telekszám, valamint az évi tagdíj be legyen fizetve. Az utcáknál fontos, hogy a kert előtti terület rendben legyen tartva, a környezet hulladékmentes legyen, mindezek lehetőleg  pozitív hatással legyenek az utca összképére, és fontos az utcában a fizetési arány is.  Az egyesület  vezetősége folyamatosan ellenőrzi a kerteket. Ahol azt tapasztalják, hogy ellepi a gaz a területet, felszólítást küldenek a tulajdonosnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!