A holland Roda hívja a Haladás belső védőjét

A Haladás VSE 17 esztendős belső védőjét, Gyurácz Andrást a holland Roda JC Kerkrade korosztályos együttese szeretné leigazolni - tudta meg a haladas.hu.

Pum András

A második tesztelésen is megfelelt Gyurácz András, így tehát csak rajta múlik, hogy a holland Roda futballistája lesz-e. A HVSE 1995-ös születésű védője a válogatott Németh Krisztiánnal egy klubban futballozhat. Akinek ismerős a Gyurácz név, nem véletlen: bátyja, Bálint korábban Bükön is futballozott.

- András először egy hónapja volt kint először a holland Roda csapatánál, elégedettek voltak vele, átment az első rostán, így egy hete újabb tesztelésre hívták a játékost - tudtuk meg Artner Tamástól, a Haladás utánpótlás-szakágvezetőjétől. - Ezúttal is megfelelt a teszten, olyannyira, hogy a hollandok szeretnék leigazolni , Andrisnak van egy hete, hogy eldöntse: megy vagy marad. András - bár nem korosztályos válogatott - szorgalmas, tehetséges, gyors futballista, minden esélye megvan rá, hogy remek futballistává váljon - emellett pedig jeles tanuló is.

Tovább Hali-infókért látogasson el a Szombathelyi Haladás hivatalos honlapjára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!