Az Olasz Labdarúgó Szövetségre vár a Haladás

Simon Ádám esetleges szombati játéka - szó szerint is - az olaszok kezében van, az ottani labdarúgó-szövetség igazolása ugyanis még hiányzik a paksamétából-olvasható a haladas.hu oldalon.

Pum András

Egyelőre nincs kész a Palermótól egy évre kölcsönkapott Simon Ádám játékengedélye - ez a rossz hír. A jó az, hogy elvileg bármelyik pillanatban befuthat a még hiányzó papír az Olasz Labdarúgó Szövetségtől. Simon tehát érkezett, Horváth András viszont távozott: a tárgyalássorozat eredményre vezetett, így a Haladásban kevés játéklehetőséghez jutó volt válogatott középpályás az NB II-es Sopronba igazolt. Péntek éjfélkor egyébként lejár az átigazolási szezon, szombattól már csak szerződéssel nem rendelkező labdarúgót igazolhatnak a klubok. Immáron véglegesnek tekinthető a Haladás kerete.

- Mi, az MLSZ és a Palermo is feltöltötte a számítógépes rendszerbe a játékengedély kiváltásához szükséges papírokat, már csak az Olasz Labdarúgó Szövetségnek kell ugyanezt megtennie, jelen pillanatban erre várunk - tudta meg a www.haladas.hu  Tóth Miklóstól, a Haladás ügyvezető igazgatójától. - Ami Horváth Andrást illeti: végül sikerült megegyeznünk a soproniakkal, így András náluk folytatja pályafutását. Kész a keretünk, ha csak nem sérül meg súlyosan valamelyik játékosunk, vagy nem lesz a láthatáron bombaigazolás, akkor már nem szerződtetünk több játékost.

Artner Tamás, a Haladás edzője a klub hivatalos honlapjának nyilatkozott a Paks elleni esélyekről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!