Érdeklődő diákok a Rázsó-táborban

Körmend - Minden eddiginél sikeresebbnek minősítette az idei kisinas tábort a Rázsó Szakközépiskola és Szakiskola igazgatója, Egyed Gyula.

Korbacsics Gergő

Hagyomány már, hogy több szakmában is úgynevezett kisinas tábort szerveznek az intézmény diákjainak. Egyed Gyula igazgató elmondta, hogy  idén   a kereskedelmi-marketing, valamint gépészet és faipar  témaköröben 40  hetedik osztályt végzett diák  képezte ilymódon magát.    A tanulók Körmend három, valamint Egyházasrádóc, Gersekarát és Zalalövő tanintézeteiből  vettek részt a programokon. Megismerkedhettek  a körmendi iskolában folyó oktató-nevelő munkával, jártak szupermarketben,  kenyérgyárban,  sajtüzemben, több üzemben és számos vállalkozásnál.  Tábori napjaikat a szakmákkal kapcsolatos ismeretterjesztő előadások mellett különféle játékos programok  színesítették. Az  igazgató elmondta, a diákok végig aktívak, fegyelmezettek és  szorgalmasak voltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!