Halmosi Péter Robben ellen készülhet

A Haladás középpályása, Halmosi Péter is tagja az andorraiak és a hollandok ellen készülő magyar válogatott keretének - olvasható a haladas.hu oldalon.

Pum András

A magyar válogatott szeptember 7-én Andorra ellen kezdi meg szereplését a világbajnoki selejtező sorozatban, négy nappal az idegenbeli összecsapás után Hollandia ellen lép pályára a Puskás-stadionban. Egervári Sándor szövetségi kapitány 23 fős keretet hirdetett a két mérkőzésre, a csapatban helyet kapott az izraeliek ellen kisebb sérülés miatt hiányzó Gera Zoltán és Hajnal Tamás, valamint az előző válogatott meccseket kihagyó Elek Ákos is - írja az mlsz.hu.

A keret tagja a Haladás játékosa, Halmosi Péter, és az ex-szombathelyi Király Gábor valamint Koman Vladimir is.

 

A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE:

Kapusok: Bogdán Ádám (Bolton Wanderers), Király Gábor (1860 München), Megyeri Balázs (Olympiakosz)

Védők: Varga József (DVSC-Teva), Vanczák Vilmos (Sion), Korcsmár Zsolt (Brann Bergen), Mészáros Norbert (DVSC-Teva), Juhász Roland (Anderlecht), Lipták Zoltán (Győri ETO), Laczkó Zsolt (Sampdoria), Halmosi Péter (Szombathelyi Haladás)

Középpályások: Gyurcsó Ádám (Videoton), Gera Zoltán (WBA), Koman Vladimir (FK Krasznodar), Hajnal Tamás (VfB Stuttgart), Szakály Péter (DVSC-Teva), Pintér Ádám (Real Zaragoza), Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva), Elek Ákos (DVTK)

Támadók: Szalai Ádám (Mainz), Szabics Imre (Sturm Graz), Németh Krisztián (Roda JC), Priskin Tamás (Alanyija Vlagyikavkaz)

Biztonsági tartalékok: Debreceni András (Honvéd), Koltai Tamás (Győri ETO), Gyömbér Gábor (Ferencváros)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!