Horváth András Sopronba igazolhat

Az NB II-es Sopron szerződtetné a Haladás 32 esztendős védekező középpályást, Horváth Andrást. A két klub tárgyal - tudta meg a haladas.hu.

Pum András

Nyáron már felvetődött, hogy a Szombathelyi Haladás rutinos futballistája, Horváth András - a több játéklehetőség reményében -  korábbi csapatába, az NB II-es Sopronba igazol. Az élő szerződéssel rendelkező, volt válogatott játékos akkor úgy fogalmazott: " Ha nem kapok elég lehetőséget, akkor - hiába köt jövő nyárig szerződés a Halihoz - decemberben elgondolkodok a folytatáson." Nos, könnyen lehet, hogy Horváth már a napokban a Hűség városába szerződik.

- Valóban megkerestek a soproni vezetők, hogy szeretnék szerződtetni Horváth Andrást, a játékos egyébként maga is eligazolna a Haladástól. Egyelőre tárgyalunk a soproniakkal, megállapodásról nem tudok beszámolni - jelezte Tóth Miklós, a Szombathelyi Haladás ügyvezető igazgatója.

- A jövőben sem tudok az eddiginél több játéklehetőséget biztosítani András számára, úgyhogy az ő érdeke is lenne a váltás - fogalmazott Artner Tamás, a Haladás mestere.

Artner Tamás a Haladás hivatalos honlapján értékelte a vasárnap esti, Videoton elleni 2:1-es vereséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!