Nagy Dániel: egy-két hét kényszerpihenő

Nem súlyos Nagy Dániel sérülése - a középpályás a pénteki edzésen vált harcképtelenné, szabóizom-húzódást szenvedett - tudta meg a haladas.hu.

Pum András

Nagy Dániel a múlt szombati, Siófok elleni meccset kisebb sérülése miatt a biztonság kedvéért kihagyta, és a héten immáron egészségesen készült a szombati, Diósgyőr elleni összecsapásra. Sajnos a pénteki edzés aztán keresztbetett a középpályásnak: Nagynak Kulcsár olyan szerencsétlenül csúszott be, hogy az eset után nem tudta folytatni a tréninget. A futballista szabóizom-húzódást szenvedett, de szerencsére csak egy-két hetes pauza vár rá.

- Hadd kezdjem a jó hírrel: a vizsgálat alapján nincs szakadás, az úgynevezett "szabóizmom" húzódott meg -  mondta Nagy Dániel a www.haladas.hu oldalnak. - A délelőtti edzésen egy szerencsétlen összecsapás után éreztem fájdalmat, az azt követő 10-15 perc bizony pokoli volt. Szerencsére rendesen megmasszíroztak, majd mint már említettem, a kórházban alaposan megnéztek. És bár az ultrahangos vizsgálat még hátravan, a doktor úr szerint szinte biztos, hogy nem "szakadtam" el. Azért így is peches vagyok, hiszen végre rendbejött a combhajlítóizmom - mondtam is magamban, végre újra teljesen egészséges leszek, de jó - erre megsérülök máshol. Most annak is örülök, hogy nem fáj annyira ez az izmom - ami egyébként fent, a a jobb combom belső részén található. Szóval a lényeg, elvileg csupán egy-két hetet kell csak kihagynom - azt még nem tudom megmondani, mikor kezdhetek el újra edzeni.

Ha kíváncsi rá, hogy a vasi csapat edzője, Artner Tamás mit vár a szombati, Diósgyőr elleni mérkőzéstől, klikkeljen IDE!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!