Olaszországból igazolhat középpályást a Haladás

Az olasz Palermo játékosa, Simon Ádám a tervek szerint egy évre, kölcsönbe térhet vissza a Szombathelyi Haladáshoz - írja a haladas.hu.

Pum András

A Haladás volt utánpótlás védekező középpályása, Simon Ádám 2011. nyarán szerződött az olasz elsőosztályban szereplő Palermo együtteséhez, ám hamar megsérült, ezt követően pedig nem tudta magát beverekedni a kezdőbe - sőt a keretben sem kapott helyet. Az olaszok ezért kölcsönadták őt a másodosztályú Barihoz, ahonnan a kontarktus lejárta után a nyáron visszatért Palermóba. Egyes portálok szerint Simon kölcsönben visszatérhet a Haladáshoz, mások egy bolgár csapatról, a Botev Vracáról írnak.

- Jókor hív, éppen úton vagyunk Milánóba, ahol a palermói vezetőkkel tárgyalunk majd Ádám kölcsönvételéről - jelezte Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója. - Ha meg tudunk egyezni az olaszokkal, egy évre vennénk kölcsön volt játékosunkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!