Szalai Ádám a Haladásnak ajándékozta dedikált mezét

A Mainz nyolcszoros magyar válogatott támadója, Szalai Ádám a szerda esti mérkőzés után dedikált mezét ajándékozta a Szombathelyi Haladásnak.

Pum András

A Szombathelyi Haladás - FSV Mainz (1:2) mérkőzés 66. percében taps fogadta a csere miatt a pályáról lesétáló vendégcsatárt, Szalai Ádámot -írja a haladas.hu. Szó sem volt gúnyos tenyérösszeverésről, a szombathelyi publikum valóban udvariasan megtapsolta a magyar válogatott csatárát - Szalai Ádám pedig visszatapsolt a közönségnek.

A támadó egyébként éppen a szerdai mérkőzés napján hosszabbította meg 2015. nyaráig, a jövő júniusban lejáró kontraktusát. A játékos a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón is hangsúlyozta, hogy örömmel futballozott ismét Magyarországon. Hogy ezek nem csak üres szavak voltak, bizonyítja, hogy a sajtótájékoztató végén Szalai Ádám egy dedikált mainzi Szalai-mezt - nem a meccsen viselt szerelését - adott át Tóth Miklósnak, a Haladás ügyvezető igazgatójának és Artner Tamásnak,a Hali mesterének - azaz a Szombathelyi Haladásnak.

A mezt bekeretezik és méltó helyre kerül majd a klubnál.

A németek egyébként a mérkőzés után a Haladás meghívására az egyik szombathelyi étteremben vacsoráztak, és annyira jól érezték magukat, hogy csak este 11 óra magasságában indultak haza.

Ha érdekli, hogy előzetesen milyen kívánságai voltak a németeknek, itt elolvashatja!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!