Szívproblémái miatt abbahagyta a futballt a volt Haladás-játékos

Szívbetegsége miatt felhagyott az aktív labdarúgással a Soproni VSE védője, a Haladás egykori játékosa, a 26 esztendős Csontos Zoltán - írja a haladas.hu.

Vas Népe

Csontos Zoltán 2008 telén igazolt Sopronból a Haladáshoz, majd a Rohonci úton eltöltött évek után 2011. nyarán visszatért szülővárosába. Sajnos azonban nem sokáig futballozhatott a Hűség városában: szívproblémái miatt idény nyáron kénytelen volt visszavonulni. Csontos talán legemlékezetesebb szombathelyi mozdulata a 2009. május 13-án lejátszott Győri ETO - Haladás (3:3) mérkőzésen szerzett ollózós találata volt.

- Külön említést kell tennem a soproni Csontos Zoltánról, aki felől rengetegen érdeklődtek az elmúlt időszakban. Az ő egészségi állapota – szívproblémák – nem teszik lehetővé, hogy folytassa labdarúgó pályafutását. Azonban a foci kötelékében marad: edzői feladatokat fog ellátni a fiataloknál, illetve a felnőtt együttes mellett technikai teendőket lát el - mondta a szurkolói ankéton Csiszár Ákos, a Sopron SC elnöke, írja a soproni klubhonlap.

Korábban egy másik volt Haladás-játékosnak is komoly gondja volt a szívével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!