Ismét nyert a Sárvár - Idegenben túráztak az NB III-as vasi csapatok

Körkép - A labdarúgó NB III. Bakony-csoportjának 3. fordulójában Mindhárom vasi csapat idegenben szerepelt. A Sárvár győztesen, a Körmend döntetlennel, a Répcelak pont nélkül tért haza.

Horváth Erika

Hévíz SK-Sárvár SC 1-2 (0-2)

Hévíz, 100 néző, vezette: Csejtei.
 Sárvár: Szakos  Fülöp, Horváth, Varga, Toldi (Csernák)  Nagy, Máthé, Csákvári, Fehér (Tóbiás)  Kocsis, Szalai. Edző: Németh József.
 A megfiatalított, agresszíven futballozó hazaiak ellen a sárváriak taktikusan játszva megérdemelten szereztek kétgólos előnyt az első félidőben. Szünet után a hévíziek játékrendszert váltottak, és a szél által támogatva végig támadtak, de a vasiaknak hősies védekezéssel sikerült a bravúrnak számító győzelmet megszerezni.   G.: Borsos (48.), ill. Szalai (13.), Fehér (31.).
Németh József: - Ilyen csapatszellemre és ilyen játékosokra van szüksége a Sárvár SC-nek. Egytől egyig mindenki nagyszerűen teljesített. Továbbra is bízom a fiúk hozzáállásában.

Móri SEKörmendi FC 1-1 (1-0)

Mór, 50 néző, vezette: Lapath.
 Körmend: Hajgató  NAGY, VARGA, CSENTERICS, Takács Márton  Takács Á. 2, Makai, Németh, HORVÁTH (Balikó), Sipos (Szalai)  Niksz. Edző: ifj. Molnár Károly.
 Mind a két csapat felvállalta a nyílt játékot, így érdekes, élvezetes mérkőzésen a vendégek enyhén szólva is problémás helyzetkihasználásának köszönhetően a hazaiak örülhettek a döntetlennek.  G.: Kelemen (35.), illetve Németh (48.).
 Ifj. Molnár Károly:  A mai játékban erősen benne volt a három pont, de sajnos saját magunknak köszönhetően kettő bent is maradt a lehetőségek kategóriájában.

 Dorogi FCRépcelaki SE 1-0 (0-0)

Dorog, 500 néző, vezette: Görög M.
 Répcelak: HORVÁTH  Orbán, Koncz, Balassa, Pados  Varga (Molnár), Tamási, Csordás, BALIKÓ  Ivancsics, Szántó (Dancsecs). Játékos-edző: Balassa Péter.
 A bányásznapon szép számú közönség előtt, jó iramú, változatos mérkőzésen itt is, ott is adódtak lehetőségek, de komolyabb gólhelyzetet az első 45 percben egyik csapat sem tudott kialakítani. A második félidőben a Dorog támadóbb szellemben focizott. Igazi helyzete nem volt, sokkal inkább veszélyesek voltak a répcelaki kontrák, de ezekből sem született gól. A végjátékban egy szöglet utáni kavarodás után sikerült vereséget szenvedniük a vasiaknak.  G.: Máj (85.).
 Balassa Péter:  A mérkőzésben benne volt a győzelem, a döntetlen és a vereség is, nekünk az utóbbit sikerült összehoznunk. Rúgott gól nélkül még pontot is nehéz szerezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!