Haladás: Nagy Dániel legyőzte a vírust

Bár az első napokban vesztésre állt a vírussal szemben Nagy Dániel, végül a Szombathelyi Haladás középpályása legyőzte a bacilust, így a szörnyű mezőkövesdi napok után kedden már a csapattal együtt készülhetett a Rohonci úton - olvasható a haladas.hu-n.

Pum András

Két gyors támadója nélkül lépett pályára múlt szombaton Debrecenben a Szombathelyi Haladás. Az idegbecsípődéssel bajlódó Radó András mellett a beteg Nagy Dánielre sem számíthatott Artner Tamás, márpedig a két játékos kiválása ugyancsak érzékeny veszteség. Nem véletlenül említette Pintér Attila, a Győri ETO edzője a vasárnap esti Harmadik Félidő című tévéműsorban, hogy a mieink e két játékost egyszerűen nem tudták pótolni, ez is volt az oka a 2:0-s vereségnek.

Míg azonban Radó el sem utazott a szerda estétől szombat délig tartó mezőkövesdi edzőtáborba, addig Nagy Dániel ott volt a borsodi városban. Sok öröme azonban nem lelt a pár napban, hiszen egy vírus ledöntötte a lábáról,így a szombati, debreceni bajnokit is kihagyta.

- Már a múlt szerdai, Fradi elleni kupameccs után éreztem, hogy valami gubanc van, hiszen este elkezdett fájni a torkom - tudta meg Nagy Dánieltől a www.haladas.hu.  - Csütörtökön, a mezőkövesdi hotelben igyekeztem kúrálni magam, negrót, Septofortot szopogattam, ám semmi sem használt, csak egyre rosszabbul lettem. Péntek reggelre aztán már nagyon ramaty állapotban voltam, a torkom mellett, a fejem a végtagjaim is borzasztóan fájtak, gyakorlatilag nem volt egyetlen procikám sem, ami ne hasogatott volna. Benyeltem valamilyen vírust. Próbáltam enni, de annyira fájt már a torkom, hogy reggelire egyetlen falat sem ment le a torkomon, ebédnél ugyanez volt a helyzet, még a levest sem bírtam megenni. Szerencsére csak délután volt edzés, így azon már részt vettem -  lázam akkor még nem volt. Nos, este már éreztem, hogy ráz a hideg, 38.8-at mutatott a lázmérő, pedig többször is megmértem. Kölcsönkértem egy lázmérőt a hotelból is, de hiába, azon sem mutatott kevesebb értéket. Ekkor már próbálkoztam neocitránnal és az összes fellelhető gyógyszerrel, ennek ellenére az éjszaka botrányosan rossz volt, alig aludtam valamit. Ebből kifolyólag szombaton elutaztam ugyan Debrecenbe, de esélyem sem volt rá, hogy játsszak is. Megkértem Vörös Csabát, nevezzen be a meccsre, mert nem akartam egyedül ücsörögni a debreceni lelátón. Csaba rendes volt, megoldotta a dolgot, így melegítőben én is a többiekkel együtt ültem a padon, de mondom, esélytelen volt, hogy beálljak.

- Szerencsére azóta nagyot javult az állapotom, így kedd délelőtt is edzettem és délután is tréningezek - folytatta Nagy Dániel. - Már "csak" náthás vagyok és köhögök, lázam nincs - szóval utóbbi miatt nem kell szövődménytől tartanom, így nyugodtan tréningezhetek. Egyébként valószínűleg a változékony idő miatt kaptam el a vírust, csapattársaim közül néhányan szintén náthásak, és köhögnek. Mindenesetre remélem, hogy egy-két napon belül minden panaszom elmúlik, és semmi sem akadályoz a hétvégi játékban. Szerintem biztos, hogy futballozhatok a Kaposvár ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!