Haladás: Radó András (is) harcra kész

A korábban sérült Schimmer Szabolcs, Guzmics Richárd, Halmosi Péter és Simon Ádám mellett immáron Radó Andrásra is számíthat Artner Tamás, a Haladás mestere - írja a Haladás hivatalos oldala.

Pum András

Kis túlzással múlt héten még több volt a sérült mint az egészséges labdarúgója Artner Tamásnak, a Haladás trénerének. Szerencsére ez a trend most megfordulni látszik, és csaknem teljes létszámmal dolgozhat a szakmai stáb.

- Schimmer Szabolcs, Halmosi Péter, Guzmics Richárd, Simon Ádám, Radó András is edzett a héten, így Kecskeméten már valamennyien bevethetőek lesznek, és Kalász Milán is elkezdte a tréningeket - jelezte Artner Tamás a www.haladas.hu oldalon. - Andorka Péter viszont combizomhúzódással bajlódik, az ő játéka kérdéses, míg Tóth Péter sajnos  továbbra sem tudta elkezdeni a tréningeket.

- A zalaegerszegi specialista az MR-felvételen nem látott semmilyen komoly elváltozást, igaz, hogy a medencém kicsit el van csúszva, de az nem vészes, könnyen helyre lehet hozni - tudtuk meg Radó Andrástól. - Azt javasolta, erősítsem a hátamat, de ettől még nyugodtan edzhetek. A kedd délelőtti tréningen most nem volt labdás foglalkozás, a futófolyosón futottunk, szerencsére sem közben, sem pedig utána nem éreztem fájdalmat. Remélem, majd a normál edzéseken, a kitámasztások a fordulások során sem lesz problémám.

A tehetséges futballista korábban idegbecsípődésre gyanakodott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!