Birdland Golf Resort & Spa: CIB Csoport lett a tulajdonosa a büki hotelnek

Új tulajdonosa van a bükfürdői Birdland Golf Resort & Spa hotelnek: a szálloda a közelmúltban a CIB Csoporthoz került. A dolgozók többsége maradhatott a munkahelyén

Nagy Ildikó

Információink szerint tulajdonosváltás történt a büki Birdland Golf Resort & Spa hotelben. A hírt megkeresésünkre  Kanizsai Róbert, az új tulajdonos, a CIB Csoport  kommunikációs vezetője is megerősítette.

Mint azt elmondta, a CIB Csoport tulajdonjogát tavaly októberben jegyezték be. A csoport egyébként egyedüli tulajdonosa lett a szállodának. Megtudtuk továbbá, hogy a  tulajdonosváltásra azért került sor, mert a szálloda előző tulajdonosa ellen felszámolási eljárás volt folyamatban.

Kanizsai Róbert érdeklődésünkre elmondta azt is, hogy a bükfürdői hotel alkalmazottainak nagy többségét az új tulajdonos cégcsoport megtartotta, és csupán vezetőváltás történt a szálloda élén.

- A tulajdonosváltásból a vendégek nem érzékeltek semmit, fogadásuk és kiszolgálásuk mindvégig zavartalan volt - tette hozzá a kommunikációs vezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!