Rendőrök vitték el 2,2 milliárdos lottó főnyereményt

Egy 10-15 fős, rendőrökből álló társaság vitte el az ötös lottó hétvégi 2,2 milliárd forintos főnyereményét, értesült az MTV Híradója. Ez volt minden idők hatodik legnagyobb nyereménye a magyar lottózás történetében. A nyertes szelvény tulajdonosainak zöme kilépni készül a testületből.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Szerencsejáték Zrt. egyelőre nem nyilatkozik, nem is fedheti el a nyertes(ek) kilétét. Még azt sem közölték, hogy jelentkeztek-e a szerencsések.

Az MTV Híradója úgy tudja, 10-15 budaörsi rendőr együtt nyerte meg a 2,2 milliárd forintot. Fejenként közel 200 millió juthatott nekik, ennyi pénzt 130 év alatt kereshetnének meg rendőrként.

Az egyenruhások a játék történetének hatodik legnagyobb nyereményét oszthatják el.

15, 28, 51, 52, 73: ezek voltak az ötös lottó hétvégi nyerőszámai azok a számok, amellyel megnyerték a május óta halmozódó 2 milliárd 189 millió 49 ezer 755 forintot.

A Népszava úgy értesült, hogy a nyeremény átvételét követően az eredményesen lottózó rendőrök zöme elhagyja a testületet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!