MegVADult Fruttik, táncosok és extravagáns ruhák - Tavaszi zsongás a Savaria Egyetemi Központban (képgalériával)

<b>Szombathely</b> - Tekergő csípők, földön pörgő breakesek, elegáns ruhaköltemények és a Vad Fruttik - ilyen az egyetemen a tavaszi zsongás.

Garai Antal 'Atom'

Mint ahogy azt már az elmúlt pár évben megszokhattuk, a tavasz idén sem köszönt be úgy igazán márciusban. A naposabb idő késésével a tavaszi zsongás sem lesz úrrá az embereken, így a Kultúrkapu Egyesület úgy gondolta, hogy mesterségesen elhozza az egyetemistáknak a kikeletet, és programot szervezett Tavaszi Zsongás néven a Forrásközpont aulájába.

Az est a KUNSZT 2009 nemzetközi kulkultúrcsere program előzetesével kezdődött, a Si&Lu divattervező páros ruhakölteményeit csodálhatták meg az egyetem hallgatói. Több lány véleményét is hallottam akarva-akaratlanul az első sorban: "Ilyet nem lehet felvenni sehova."  _ vagy: "Ú! Ez tök jó lenne gólyabálra!" _ egy divatbemutató megosztja a véleményeket, pláne, hogy ha merész és van valami egyedi, valami új, amit képvisel.



A Si&Lu divattervező páros alkotásaiban tündöklő modellek - Fotó: Garai Antal 'Atom'

A divatbemutató mellett láthattunk még látványos tánc-showt is. A Rhythm Squad breakcsapat Novák Viki és két hastáncosa, illetve Geri, az FMzerO egyik ütőse egészítette ki. A break és a hastánc házassága lenyűgözte az egyetem hallgatóit, kicsit még el is terelte sokak figyelmét a Vad Fruttikra való várakozásról.



A Rhythm Squad break-brigád és a hastáncosok látványos műsorral készültek

Aztán következett a Vad Fruttik, amely együttes szombathelyi egyetemi fellépéseinek gyakorisága lassan már vetekszik a virágosmezőn a százszorszépével. Ez nem baj, hiszen az egyetemisták szeretik őket, a színpad előtti kordonra ha nem is volt nagy szükség, a tánctérre már annál inkább.



A Vad Fruttik koncertje szokás szerint sok egyetemistát vonzott

A tavaszi zsongást a tánc, a divat és a Vad Fruttik után még Vidaotone folytatta dj-szettjével, ezzel is tovább víve a zsongást éjféltől a hallgatóságban...

Ide kattintva megtekintheti az estéről készült képgalériánkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!