245-tel száguldott a motoros az autópályán (tankkamerás videóval)

Szeged - 245-el száguldozott, majd feltette a netre az erről készült videót, amit pechjére a rendőrök is megnézték. A motoros feladta magát és már megbánta tettét.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A közelmúltban felkerült internetes videómegosztó oldalakra (Youtube és Indavideó) egy felvétel, amin egy motoros jelentősen túllépi a megengedett sebességhatárt Szeged belvárosában, illetve az M5-ös autópályán. A tankkamerás felvételek szerint 250 km/h-ás sebesség közelében járt a négykerekű, ezért a rendőrök nyomozni kezdtek a "pilóta" után.

A videó elemzése után szabálysértési eljárást indítottak a férfi ellen, aki a mai napon önként jelentkezett a rendőrségen. A férfi elmondta, hogy vállalja a felelősséget tettéért, senkit nem akart veszélyeztetni, csupán a motorra szerelt kamerát próbálta ki és már megbánta tettét.

A videók hamar törölve lettek mind a két videómegosztóról, viszont a megyei napilap weboldalán megtekinthető. Kattintson ide és nézze meg a videót.!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!