A ballagás arcai: Anna és András nyerte lapunk szavazását

VN - A Szombathelyi Maraton Ballagás 2009 szépe verseny internetes szavazásán lapunk különdíját Takács Anna és Fehér András nyerte.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Szombathelyi Maraton Ballagás 2009 szépe és Ballagás Fiú Arca versenyében tíz lányt és öt fiút mutattunk be a honlapunkon. A jelöltekre egy hétig szavazhattak az olvasók. A lányok között a körmendi Takács Annára érkezett a legtöbb voks, míg a fiúk megmérettetését Fehér András nyerte.

András a kőszegi Jurisich Miklós Gimnázium tanulója, akit édesanyja nevezett be a versenyre. Térképész szeretne lenni, ezért érettségi után a Nyugat-magyarországi Egyetemen folytatná a tanulmányait földrajz szakon. 



András szeret sportolni, kedvence a futball és kosárlabda. Ha a sport mellett marad még egy kis szabadideje, akkor szívesen szörfözik a világhálón. 

- Nem számítottam arra, hogy megnyerem a szavazást, csak játéknak fogtam fel az egészet. Nagyon boldog vagyok - mesélte a Ballagás Fiú Arca.  

Anna a körmendi Kölcsey Ferenc Gimnázium végzős diákja. Jelentkezési lapját első helyen a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Szombathelyi Képzési Központjába csecsemő és gyermeknevelő szakra adta be. Szabadidejében sportol és bulizik. Anna tavaly a Vas Népe szépségversenyének március havi győztese lett.



A győzteseknek szerdán 17.45-kor a Palace Caféban adjuk át az ajándékokat.






Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!