A jósnő szerint nem csak egy igazi társ létezik

Körkép - Vajon mit ígérnek nyárra a csillagok ? Érdemes-e most új kapcsolatot kezdeni, ránk talál-e a nagy szerelem, rendeződnek-e párkapcsolati gondjaink? Ezekre a kérdésekre Lakatosné Horváth Katalin jósnővel kerestük a választ.

Bajdó Bettina

Katalin kilenc éve foglalkozik jóslással és horoszkópkészítéssel. Jósol kártyából és tenyérből, s mindig követi a csillagok állását. A mérleg jegyében született, ezért számára lényeges, hogy az emberi kapcsolatokat a szeretet uralja. 

- Mindenkinek egyaránt fontosak a párkapcsolatok - mondja Katalin. - Az egyetértés, a szeretet, a harmónia, és a szerelem fontos szerepet játszik az életünkben. Ha párkapcsolatban élünk, akkor nem árt tudnunk, hogy a szerelem bolygója a Vénusz az Ikrek jegyében jár, ez pedig jót jelent, hiszen az értelmet, a mozgalmasságot, az otthonról való kimozdulás vágyát helyezi előtérbe. Ugyanebben a jegyben jár a másik, a szenvedélyeket jelölő bolygó, a Mars is. Ez pedig a szellemi akaratot segíti elő az életünkben. 

Katalin szerint azoknak, akiknek az életükből hiányzik a társ, s kapcsolatot keresnek, ez az időszak nagyon fontos ahhoz, hogy utazzanak, társaságba járjanak, kapcsolatokat teremtsenek. 

- Bár a Vénusz az értelmet helyezi előtérbe, az érzelmeink is dominálnak, most is érvényesül az ember szabad akarata, a meglátni és megszeretni elv - folytatja a jósnő. - Szerintem a legtöbbünknek nemcsak egy igazi létezik, így, ha véget is ér egy kapcsolat, nem kell elkeseredni. Mindig elmondom azt is a vendégeimnek, hogy ha nemcsak a rosszat akarják látni a párjukban, hanem a jót is, akkor vannak olyan segítők az égen, amelyek erősítik az önzetlen szeretetet. Jó hír, hogy a Jupiter a Vízöntő jegyben jár, ami az életünk kiteljesedését, a kapcsolatok konkréttá, jogivá, hivatalossá tételét segíti elő. 



Kati úgy véli, ha otthon szomorkodunk, s önsajnálatba süllyedve azon gondolkodunk, hogy miért nem talál ránk az a bizonyos igazi, akkor hátráltatjuk az életünket. Nem fog csak úgy belépni az ajtón a társunk, tenni kell azért, hogy megtaláljuk a boldogságot. Erre pedig a csillagok állása szerint kitűnő alkalom az idei nyár. 

- A szerelem csodálatos dolog, egy rózsaszín köd, mely nagyon jó érzést áraszt - folytatja a jósnő. - Olyan érzés, ami az életünket megváltoztatja, de nemcsak jó dolgokat hozhat magával, hanem fájdalmas is lehet. Vannak olyan kapcsolatok, amelyekben problémák merülnek fel, ez mindig nehéz időszak. Azt tanácsolom a krízishelyzetben lévőknek, hogy a gondokat beszéljék meg, értékeljék át, s próbálják meg helyreállítani a szeretetet. Ha a társunkat szeretjük, akkor fontos, hogy saját magukban keressük meg azt a változást, amely a szeretet visszaállítja. Ha belül átalakultunk igazi szerető emberré, akkor a társ kiegészítheti életünket, s jót, bodogságot hoz nekünk. Azoknak pedig, akik eddig nem találták meg az utat a kapcsolat felé, ezentúl is lesznek olyan égi segítőik, akik támogatják őket. 

Augusztusban a szerelem bolygója az Ikrek után a Rák jegyébe lép, akkor pedig a gondoskodás, a másik szeretete, a kötődés jut főszerephez. Az, ami ebben a hónapban elkezdődött, augusztusban érzelmi kötődéssé alakulhat át. Ezért azoknak, akiknek nincs társuk, nem kell elkeseredniük, szép időszak vár mindenkire. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!