A Szöllősi-Alföldi és Gulyás-Varga párosok vezetik ezentúl az MTV Híradóját

Új műsorvezetők mutatkoznak be az MTV esti Híradójában hétfőn, és ezután két műsorvezető páros váltja egymást hetente. E hét végén bemutatkozik az MTV új, heti politikai magazinja, a Vasárnap Este is.

MTI

Hétfő este Szöllősi Györgyi és Alföldi Zoltán köszönti a nézőket, a következő héten pedig Varga Edit és Gulyás István vezeti majd a Híradót. E hét végén bemutatkozik az MTV új, heti politikai magazinja, a Vasárnap Este is, tudatta az MTV közleményben az MTI-vel.
   
"Egy új csapat új tagjaként folytatom a munkámat. Nagyon várom az átalakuló közmédiarendszer kihívásait" - mondta a közlemény szerint Alföldi Zoltán, aki korábban már több televíziós csatornán vezetett hír- és háttérműsorokat.

"Nagyon szeretem a háttérműsorokat nemcsak készíteni, vezetni is. Ezért nagyon boldog voltam, amikor felkértek a Híradó és a vasárnap este jelentkező műsor vezetésére. Egyszerre minden álmom teljesült" - mondta Szöllősi Györgyi.
   
A másik páros két tagja, Varga Edit és Gulyás István szintén nem ismeretlen az MTV nézői előtt. A Duna Televízió hír- és közéleti adásainak eddigi, az MTV Híradójának korábbi műsorvezetője, Varga Edit ismét az MTV stúdiójából köszönti majd a nézőket.

"Megtisztelő a feladat, pályám fontos állomásának tartom, hogy az új Hírcentrum csapatának tagja lehetek" - mondta Varga Edit.
   
"Háttér- és elemző adásokban már egyaránt konferáltam. Híradós műsorvezető viszont még soha nem voltam. Ezért nagy izgalommal tekintek az új feladat elé" - mondta Gulyás István, aki Szöllősi Györgyivel a Híradó mellett az MTV Pulitzer-emlékdíjas műsorát, Az Estét is vezeti heti váltásban.
   
A hétvégi Híradók műsorvezetője Acél Anna lesz, a hét utolsó napján pedig mostantól Vasárnap Este címmel 50 perces politikai háttérmagazinnal várja Az Este két házigazdája az m1 nézőit, ismert közéleti személyiségekkel, gazdasági szakértőkkel beszélgetve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!