A Szombathelyről indult No Thanx gömb nélkül maradt - Fotók a VIVA Cometről

Budapest - Fergeteges hangulatú buli közepette adták át csütörtökön este a Viva Comet idei díjait a fővárosi Syma-csarnokban, ahol a magyar celeb világ is képviseltette magát. Feltűnt Kiszel Tünde, Király Viktor, Ganxsta, de még Deutsch Anita és Csonka Andás is partizott.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Este nyolckor megközelíthetetlenné vált a Syma-csarnok és környéke, limuzinok, elsötétített üvegű luxusautók suhantak a sportcentrumi allén - majd a rajongók folyamatos sikításától kísérve lépkedett a csarnokba vezető szőnyegen a számtalan tinisztár: Márktól Barbee-ig, de jutott a tapsból és az ovációból Zsédának, Judynak és a többieknek, még a névtelen sztársegítőknek is. Hatalmas várakozás előzte meg a szenzációs arányérzékkel szerkesztett világszínvonalú zenei parádét, amibe a Viva Tv a rangos díjak átadását beágyazta: több órán át - éjfélig - sikerült magasban tartani az adrenalinszintet az előadókban éppúgy, mint a csarnokot teljesen megtöltő közönségben. 



A hangulat remek volt - a "magasban" SP

Itt aztán minden volt, ami egy ilyen gálán kell: kivetítő, klipbejátszás, show-műsor, élő riport, lazaság és jókedv. Az ismert hazaiak mellé hívtak két világsztárt is, akik mindezt tetézni tudták: a svéd Basshunter és norvég Madcon formáció (a Beggin című gigasláger előadói) fantasztikus produkcióval nyűgözték le az amúgy is feldobott közönséget.



Ada ragyogott


Balázsi Betti és Varga Ferenc is befutott

 A legjobb videoklip kategóriában a VIVA volt műsorvezetői - Kisó, Patrícia, Philip, Timo és Kristóf - döntöttek, sokféle szempontot megvizsgáltak, nagyon nehéz volt a választás. Ők is tudták azonban, hogy a végén csak egy maradhat: nagy vita során ezért úgy döntöttek, Puskás Peti és Herz Péter alkotása, az Állítsuk meg a világot nyeri a VIVA díját ebben az évben.



Puskás Peti gömb tulajdonos lett

Az elmúlt néhány hónapban, évben feltűnt és rögtön az élvonalba berobbant fiatalok közül a húszéves SP (Soproni Kölyök, azaz Éder Krisztián) osztatlan sikert aratott. Neki - ilyen még nem volt! - még egy Comet-gömb jutott, a közönség és a Viva szavazatai alapján a legjobb férfi énekes díját is ő vehette át - megelőzve Cozombolist, Majkát, Márkot és Puskás Petit. 

A fiatal soproni srác hihetetlenül boldogan vette tudomásul, hogy mind a közönség szavazatai, mind a VIVA ítélete alapján ő lett a legjobb 2009-ben.

"Komolyan nem hiszem el, hogy ez történt velem - mesélte SP, aki tavaly még csak álmodott arról, hogy egyszer jelölt lesz, és fellép a Cometen. - A rajongóknak, a szavazóknak egy közös bulit szervezünk, így köszönöm majd meg nekik. Nagyon hálás vagyok a VIVA-nak is, ígérem, meghálálom majd a bizalmat!"



A Király testvérek is megjelentek

A nők harcában igazi meglepetés született, hiszen nagyon nagy nevek, befutott előadók mérték össze magukat, s a 21 éves hatvani Korsós Judit, azaz Lola lett, szoros versenyben 2009 nyertese! Maga mögé utasítva a megújult Zsédát, Tóth Gabit, Dukai Reginát és Kovacsovics Fruzsinát. A legjobb együttes kategória sem a papírformát hozta: immár negyedszer nyert Comet-gömböt Judy a Groovehouse-zal. 


Lola meg a gömbje



Judyék a negyedik gömbbel


Pedig erős volt a mezőny, amelyben az Anti Fitness Club, az IdiotSide, a No Thanx és a Sugarloaf vetélkedtek egymással.

"Erre mi egyáltalán nem számítottunk, ezért is vagyunk különösen boldogok - mesélte meghatottan Judy.

Végül átadták a gálán a Magyar Könnyűzenéért díjat is, a húsz éve töretlen sikereket arató hiphop műfaj magyar nagyjainak, az Animal Cannibals együttesnek.  RicsiPí és Qka MC örömmel vették tudomásul, és megköszönték a VIVA-nak azt is, hogy felkarolja az ifjú tehetségeket - hiszen ha őket nem karolják fel korábban, ma nem lennének azok, akik... 



Gömbösök


A buli a díjátadó után nem ért véget - a sztárok jó szokás szerint hajnalig ropták a parketten, jövőre itt pedig itt jubileumi, tizedik VIVA Comet!



Keleti Andrea és Csonka Andás sem maradt ki a buliból


Gáspár Laci is remek hangulatban mulatott


 Ganxsta,  a kemény csak viccel


Kiszel Tünde sem hagyta ki a bulit



A Barátok közből ismert Deutsch Anita is vivázott



Viva Kisó és No Thanx Erik 


Puskás Petinek jó éjszakája volt



Információ: Osváth Sarolta, VN-online

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!